Γίνετε συνεργάτες μας

Η ZeoTec αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό. Στον τέταρτο μόλις χρόνο λειτουργίας μας προχωρήσαμε στην κατασκευή δεύτερου εργοστασίου λόγω της αύξησης του κύκλου εργασιών μας. Η καινοτομία μας σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον προαναγγέλουν τη συνέχεια της ανοδικής μας πορείας.

Η συνεργασία με τη ZeoTec συνιστά μια σίγουρη επιχειρηματική κίνηση. Στα πλαίσια της συνεχούς επέκτασής μας αναζητούμε ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οι οποίοι θα συνεισφέρουν με την εργατικότητά τους, την εμπειρία τους και τις ιδέες τους στην υλοποίηση του οράματός μας. Προτεραιότητα μας είναι η συνεργασία με ανθρώπους που κατανοούν τον μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει ο ζεόλιθος στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ZeoTec Hellas Group λειτουργεί με εξωστρεφή φιλοσοφία. Επιζητούμε την δραστηριοποίησή μας σε ακόμα περισσότερες αγορές μέσω της επέκτασης του δικτύου συνεργατών μας και της προώθησης των εξαγωγών μας. Ο κάθε συνεργάτης της ZeoTec θα επιλεγεί μετά απο ενδελεχή διαδικασία και εκπαίδευση. Η υποστήριξη περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Πρόσβαση σε εξειδικευμένο προσωπικό
  • Πρόσβαση σε όλες τις απαιτούμενες άδειες και πιστοποιήσεις
  • Ολική και συνεχή τεχνική και νομοθετική υποστήριξη
  • Τακτική και επικαιροποιημένη εκπαίδευση
  • Υποστήριξη οργάνωσης και λειτουργίας
  • Έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό

Κύριο μέλημά μας είναι η αμοιβαία επωφελής και μακροχρόνια επαγγελματική σχέση. Οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελούν success stories και για εμάς αλλά και για τους συνεργάτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία με την ZeoTec επικοινωνήστε μαζί μας στο info@zeotec.gr

Ιδωτική ετικέτα

Η ZeoTec έχει την δυνατότητα υποστήριξης πελατών οι οποίοι επιθυμούν να διαθέσουν στην αγορά προϊόντα με τη δική τους επωνυμία (private label). Αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε κάθε στάδιο της διαδικασίας όπως μελέτη κοστολόγησης, σύνθεση προϊόντος, παραγωγή και συσκευασία ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και ανάγκες.