:
HO. RE. CA.

HO. RE. CA.

Κλάδος HO. RE. CA.

Κοινόχρηστοι χώροι (όλες οι επιφάνειες)  

Ξεκινώντας με τους κοινόχρηστους χώρους όπως η υποδοχή σε ένα ξενοδοχείο, το lobby, η κυρίως αίθουσα σε ένα εστιατόριο ή καφετέρια, το μπαρ, οι τουαλέτες και οι χώροι αναμονής, το επίπεδο καθαριότητας τους είναι συνήθως και η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει ο κάθε πελάτης για την συγκεκριμένη επιχείρηση. Επομένως είναι πολύ σημαντικό οι χώροι αυτοί να καθαρίζονται εύκολα (ισχυρό καθαριστικό) και γρήγορα (εξοικονόμηση χρόνου), ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να αφήνουν ένα άρωμα. Παράλληλα, το καθαριστικό θα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες ουσίες (π.χ. χλώριο), ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα, και σε άλλες επιφάνειες όπως τραπέζια (εστιατόρια, καφετέριες), πάγκοι (reception, bar) και αλλού. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να είναι ένα πιστοποιημένο από το κράτος καθαριστικό και να πληροί τις προδιαγραφές που θέτουν οι αρχές.

Το ZEO Ultra είναι η ιδανική λύση για τέτοιες περιπτώσεις, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, είναι πολύ οικονομικό λόγω της σύνθεσης του, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, έχει αντιολισθητικές ιδιότητες, δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες και είναι 100% μη τοξικό, όπως όλα τα προϊόντα της ZEOTEC. Παράγεται σε δύο αρώματα (φρεσκάδας και άρωμα μπισκότου). Προτείνεται επίσης για τον καθαρισμό των δωματίων ενός ξενοδοχείου, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλές επιφάνειες όπως το πάτωμα, τα έπιπλα κτλ.

 

Καθαρισμός υφασμάτινων επιφανειών 

Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν χαλιά και μοκέτες στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια, πολυθρόνες, καναπέδες, ενώ δε λείπουν οι υφασμάτινες επιφάνειες στις καρέκλες ενός εστιατορίου ή ενός μπαρ. Είναι πολύ συνηθισμένο να λερώνονται εύκολα όλα αυτά με λαδιές, φαγητό, κρασί, καφέ κτλ. Για τον άμεσο και άκρως αποτελεσματικό τοπικό και όχι μόνο, καθαρισμό τους, προτείνεται το προϊόν ZEO Tex, το οποίο αντιμετωπίζει αυτούς τους πολύ δύσκολους λεκέδες με μεγάλη ευκολία. Είναι χαμηλού αφρισμού για εύκολο ξέβγαλμα και εξοικονόμηση νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για βιολογικό καθαρισμό.

 

 

Καθαρισμός μπάνιου και τουαλέτας   

Για τον καθαρισμό της τουαλέτας προτείνεται το ZEO Wash, του οποίου η σύνθεση έχει την ιδιότητα να εφαρμόζει ένα είδος προστατευτικού φιλμ στα είδη υγιεινής, διατηρώντας τα καθαρά για πολύ μεγαλύτερη χρονική διάρκεια απ’ ότι τα κοινά καθαριστικά. Όπως όλα τα προϊόντα της ZEOTEC, δεν περιέχει χλώριο ή άλλες τοξικές ουσίες, ενώ κατά την εφαρμογή του αφήνει ένα απαλό άρωμα. Σε συνδυασμό με το ZEO Descaller Killer, για την άμεση καταπολέμηση των αλάτων και των υπολειμμάτων σαπουνιού, τα αποτελέσματα είναι πεντακάθαρες τουαλέτες και μπάνια, με πολύ μεγάλη διάρκεια, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Τα αποτελέσματα πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν.

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι το ZEO Descaller Killer, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό μιας πισίνας, ενός σιντριβανιού κτλ.

 

Γενικά καθαριστικά κουζίνας και άλλων χώρων 

Ο χώρος της κουζίνας ενός εστιατορίου είναι ένα πραγματικά ευαίσθητο σημείο τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον επιχειρηματία. Η τήρηση των κανόνων υγιεινής, της νομοθεσίας και των κανονισμών στο χώρο της κουζίνας, είναι υψίστης σημασίας και για τον λόγο αυτό απαιτούνται καθαριστικά απαλλαγμένα από επικίνδυνες ουσίες τα οποία όμως θα είναι άκρως αποτελεσματικά λόγω των δύσκολων ρύπων. Πάγκοι κοπής και παρασκευής φαγητών, σημεία αποθήκευσης, συσκευές, θα πρέπει να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η έντονη μυρωδιά που υπάρχει στις κουζίνες, που σημαίνει ότι ένα καθαριστικό θα ήταν χρήσιμο να εξαφανίζει και δυσάρεστες οσμές. Ζωικά και φυτικά λίπη, λάδια, υπολείμματα τροφών είναι μόνο μερικοί από τους πιο συνηθισμένους ρύπους που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε μια κουζίνα.  Η ZEOTEC, έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν που έχει την δυνατότητα να διασπάει τα λίπη με μεγάλη ευκολία και να καθαρίζει πολύ δύσκολους λεκέδες. Το ZEO Clean για καθημερινή χρήση, και το ZEO Clean Titanium για τις δυσκολότερες περιπτώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάγκους, τοίχους, ψησταριές, σχάρες, ακόμη και στο πάτωμα, με μεγάλη ευκολία, ενώ λόγω του ζεολίθου, μπορεί να εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, π.χ. από το ψυγείο, από χώρους αποθήκευσης τροφών κτλ. Ειδικότερα όπου εμφανίζονται απανθρακωμένοι ρύποι, προτείνεται η χρήση του ZEO Carbon, του οποίου η σύνθεση έχει την δυνατότητα να διασπά την καμένη επιφάνεια και να καταπολεμά τον ρύπο εσωτερικά. Το TRE Universal θεωρείται ένα γενικό καθαριστικό με ευχάριστο άρωμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές επιφάνειες. Προτείνεται και για τον καθαρισμό των κλιματιστικών μονάδων.

 

Πλύσιμο πιάτων/ποτηριών/λοιπών σκευών στο χέρι  

Παραμένοντας στο χώρο της κουζίνας, το πλύσιμο των πιάτων, των ποτηριών και των σκευών είναι μία εξίσου σημαντική διαδικασία. Απαιτεί χρόνο, την απασχόληση του προσωπικού, και θα πρέπει να είναι αποτελεσματικό από την πρώτη εφαρμογή. Λόγω του μεγάλου όγκου πλυσίματος που παρατηρείται συνήθως, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το γεγονός ότι η οικονομία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, τόσο σε προϊόν, όσο και νερό. Το ZEO Glass έρχεται ως ο απόλυτος συνδυασμός αποτελεσματικότητας και οικονομίας, καθώς είναι εξαιρετικό με όλων των ειδών τα λίπη, τα λάδια και κάθε είδους τρόφιμο, απομακρύνει πολύ εύκολα δυσάρεστες οσμές όπως αυγό, ψάρι κτλ από την πρώτη εφαρμογή, ενώ χάρη στην ειδική του σύνθεση, απαιτείται ελάχιστη ποσότητα απορρυπαντικού, και ελάχιστο νερό για το ξέβγαλμα. Διαθέτει ευχάριστο άρωμα λεμονιού και ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, κάνοντας το ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα των χεριών.

 

Επιφάνειες Inox  

Μεγάλο ποσοστό των επαγγελματικών χώρων και ειδικότερα η κουζίνα, το μπαρ, διαθέτουν συσκευές και εξοπλισμό που καλύπτεται από επιφάνειες Inox. Μια επιφάνεια που λερώνεται εύκολα, και φαίνεται ακόμη περισσότερο. Επομένως εκτός της καθαριότητας, υπάρχει ανάγκη για ένα γυαλιστικό. Το ZEO Inox, όχι μόνο γυαλίζει την επιφάνεια, αλλά χάρη στη σύνθεση του, δημιουργεί ένα είδος προστατευτικού φιλμ, το οποίο καθυστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την επανεμφάνιση ρύπων.

 

 

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων/ποτηριών 

Οι περισσότερες καφετέριες, bar, αλλά και πολλά εστιατόρια, διαθέτουν στην κουζίνα τους επαγγελματικά πλυντήρια για πιάτα, ποτήρια και μαγειρικά σκεύη. Λόγω της πολύ συχνής χρήσης τους, είναι απαραίτητο να πληρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις ώστε το πλυντήριο να δουλεύει απροβλημάτιστα και προσφέροντας άριστα αποτελέσματα πλύσης. Επίσης λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας του νερού, σε συνδυασμό με τα ισχυρά απορρυπαντικά για σίγουρα αποτελέσματα, παρατηρείται πολύ συχνά να παρουσιάζουν διαφόρων ειδών βλάβες και να καταστρέφονται διάφορα ελαστικά εξαρτήματα. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά να μην πλένονται σωστά τα πιάτα και τα ποτήρια, αφήνοντας θαμπάδες και στίγματα, ενώ και το κόστος των ανταλλακτικών είναι υψηλό. Για τους λόγους αυτούς απαιτείται ένα απορρυπαντικό και ένα λαμπρυντικό που όχι μόνο θα προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματικά, αλλά θα προστατεύουν παράλληλα και την ίδια την συσκευή από φθορές κτλ. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι η σκληρότητα του νερού παίζει σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα.

Για όλα τα παραπάνω, προτείνονται τα ZEO Fine και ZEO Glow. Απορρυπαντικό και λαμπρυντικό για επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, τα οποία προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε όλους τους τύπους νερού, ενώ είναι και οικονομικά καθώς απαιτείται πολύ μικρή δόση σε κάθε πλύση. Η παρουσία του ζεολίθου βοηθάει στην προστασία του πλυντηρίου παρατείνοντας την διάρκεια ζωής τους και μειώνοντας το κόστος συντήρησης τους.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι με τη χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων προσφέρονται και δοσομετρητές με χρησιδάνειο, για μέγιστη οικονομία και τέλειο αποτέλεσμα.

 

Καθαριστικό κατά των αλάτων για συσκευές 

Κάθε συσκευή που έρχεται σε επαφή με το νερό, είναι πολύ εύκολο να παρουσιάσει κάποιο είδος βλάβης. Η συσσώρευση αλάτων θεωρείται μείζον πρόβλημα για αυτές τις συσκευές καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες με υψηλό κόστος επισκευής. Το ZEO Ex-Cal Professional είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό κατά των αλάτων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή όπως πλυντήρια ρούχων, πιάτων/ποτηριών, μηχανές καφέ, βραστήρες κτλ. Χάρη στο ζεόλιθο δεν προσβάλλονται τα μεταλλικά και τα πλαστικά μέρη της συσκευής, αλλά προστατεύονται.

 

 

Φροντίδα ρούχων και ιματισμού 

Μια από τις κυριότερες διαδικασίες στον χώρο της HO. RE. CA.  είναι ο καθαρισμός των ρούχων και του ιματισμού. Μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο, έχει αυξημένο κόστος και παράλληλα απαιτούνται άριστα αποτελέσματα. Όσον αφορά τα είδη των ρύπων που συναντώνται, ειδικά σε ένα ξενοδοχείο, θεωρούνται από τους πλέον δύσκολους όπως, αντιηλιακά, κραγιόν, λάδια κτλ. Η ZEOTEC Hellas Group, με ένα συνδυασμό προϊόντων μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση καλύπτοντας όλες τις παραπάνω ανάγκες.

Το ZEO Fresh είναι ένα ήπιο συμπυκνωμένο απορρυπαντικό ρούχων που προστατεύει τις ίνες με αποτέλεσμα να σιδερώνονται ευκολότερα τα ρούχα. Διαθέτει ευχάριστο άρωμα και είναι εξίσου αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους νερού και σε όλες τις θερμοκρασίες. Για την αντιμετώπιση δύσκολων ρύπων προτείνεται το ενισχυτικό ZEO King Tex, ενώ για την ενίσχυση του αρώματος των ρούχων και για διάρκεια φρεσκάδας, χρησιμοποιείται το ZEO Silk Touch με άρωμα λουλουδιών και νότες Ανατολής! Παράλληλα θα πρέπει να αναφερθεί πως η παρουσία του ζεολίθου προστατεύει τα εσωτερικά μέρη του πλυντηρίου παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και μειώνοντας το κόστος συντήρησης του.

Mε τη χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων προσφέρονται και δοσομετρητές με χρησιδάνειο, για μέγιστη οικονομία και τέλειο αποτέλεσμα.

 

Καθαρισμός χαλιών και μοκετών 

Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν χαλιά και μοκέτες σε κάποιους χώρους, όπως τα δωμάτια των ξενοδοχείων, η υποδοχή, οι αίθουσες αναμονής, οι αίθουσες του εστιατορίου, του μπαρ κτλ. Ειδικότερα όταν πρόκειται για μεγάλες επιφάνειες, απαιτείται η χρήση επαγγελματικών προϊόντων που προσφέρουν αποτελεσματικότητα και οικονομία. Η σειρά ZEO Carpet είναι η ιδανική λύση, καθώς μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού.

Το Professional προσφέρει άψογο αποτέλεσμα, είναι χαμηλού αφρισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο χαλιού ή μοκέτας. Το Turbo προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη για δύσκολους και επίμονους λεκέδες. Για εξαιρετική λεύκανση χρησιμοποιείται το Peroxide με ενεργό οξυγόνο, ιδανικό για τα κρόσια των χαλιών. Τέλος, το Deo, ένα εξειδικευμένο υγρό απόσμησης, υπόσχεται να «τραβήξει» και τις πιο επίμονες μυρωδιές από το χαλί ή την μοκέτα χάρη στον ζεόλιθο που περιέχει.

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zeotecgroup.com/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937