:
Ταπητοκαθαριστήρια

Ταπητοκαθαριστήρια

Στον τομέα των ταπητοκαθαριστηρίων, έχει αναπτυχθεί μία σειρά προϊόντων που δίνουν λύσεις ακόμα και στις πλέον απαιτητικές συνθήκες. Με υγρά απορρυπαντικά υψηλής καθαριστικής δράσης  καλύπτονται όλες οι ανάγκες απορρύπανσης και ξελεκιάσματος, δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα χωρίς υπολείμματα. Γι’ αυτό και τα χαλιά επανέρχονται στην αρχική φυσική τους κατάσταση και ελεύθερα από πάσης φύσης ρύπους και οσμές.

Κάποια από τα βασικότερα πλεονεκτήματα των πλύσεων με προϊόντα  ZEOTEC είναι τα εξής:

1. Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε καθαρότητα, λαμπρότητα χρωμάτων, υφή και χωρίς να έχουμε τον κίνδυνο  αποχρωματισμού των χαλιών ή αλλοιώσεων ακόμα και στα πλέον ευαίσθητα.

2. Απόσμηση: Τα χαλιά απαλλάσσονται από ανεπιθύμητες οσμές που οφείλονται κυρίως σε κατοικίδια ζώα. Η ιδιότητα του Ζεόλιθου να αποτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων διατηρεί τα χαλιά  ελεύθερα οσμών για μεγάλο διάστημα.

3. Χαμηλή δοσολόγηση προϊόντος στα 10-12 ml/τ.μ. (Ανάλογα την σκληρότητα του νερού).

4. Απλούστευση των διαδικασιών και ως εκ τούτου μείωση εργατοωρών, κοστολογίων και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας (ηλεκτρικό και νερό).

5. Τα χαλιά δεν καταπονούνται από υπερβολική χρήση πιεστικών και πλυστικών μηχανημάτων.

6. Υψηλού βαθμού ευκολία στο ξέβγαλμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ελεύθερο υπολειμμάτων από απορρυπαντικά, ρύπο και ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Έτσι σήμερα, ταπητοκαθαριστές σε όλη την Ελλάδα,  μας εμπιστεύονται για να εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα καθαριότητας και υγιεινής, με χαμηλό και ελεγχόμενο κόστος καθαρισμού. Παρέχουν ευκολία στις καθημερινές εργασίες και εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου. Τέλος, τα προϊόντα είναι σύμφωνα με την νομοθεσία (REACH, HACCP, ISO 22000).

Η σειρά που προτείνεται για τα ταπητοκαθαριστήρια είναι το ZEO FRESH 7, ένα  υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό με ξελεκιαστικές ιδιότητες, το ZEO TEX, ξελεκιαστικό γενικής χρήσης, ιδανικό και για βιολογικούς καθαρισμούς, το ZEO KING TEX, που είναι ειδικό καθαριστικό/ξελεκιαστικό για χρωστικούς λεκέδες, το ZEO CARPET TURBO αντίστοιχα, ένα ειδικό καθαριστικό/ξελεκιαστικό αλλά για πρωτεϊνικό/λιπαρό ρύπο και το ZEO CARPET PEROXIDE, ένα ειδικό λευκαντικό με βάση το υπεροξείδιο (Η2Ο2).

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2