:
Στεγνοκαθαριστήρια

Στεγνοκαθαριστήρια

Η ZEOTEC Hellas Group έχει αναπτύξει μια σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για στεγνοκαθαριστήρια. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός και παράλληλα η μέγιστη δυνατή φροντίδα των ινών, οποιουδήποτε υφάσματος, είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα στοιχήματα για έναν επαγγελματία του συγκεκριμένου κλάδου. Αυτό συμβαίνει λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, αλλά λόγω και της δυσκολίας αφαίρεσης του λεκέ που συνήθως είναι από τους δυσκολότερους π.χ. λάδι, σάλτσες κτλ. Τα προϊόντα της ZEOTEC, με τη βοήθεια του ζεολίθου, απομακρύνουν και τους πιο επίμονους λεκέδες, μαλακώνοντας και προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ίνες. Είναι υγρά απορρυπαντικά υψηλής καθαριστικής δράσης, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες απορρύπανσης και λεύκανσης, δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα χωρίς υπολείμματα. Γι’ αυτό και ο ιματισμός επανέρχεται στην αρχική φυσική του κατάσταση και ελεύθερος από πάσης φύσης ρύπους και οσμές.

Κάποια βασικά πλεονεκτήματα των πλύσεων με προϊόντα  ZEOTEC είναι:

1. Πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε καθαρότητα, λαμπρότητα χρωμάτων, υφή και χωρίς να έχουμε τον κίνδυνο  αποχρωματισμού των ρούχων ή αλλοιώσεων ακόμα και στα πλέον ευαίσθητα.

2. Χαμηλή δοσολόγηση προϊόντος στα 6-8 ml/κιλό ιματισμού (Ανάλογα τον ρύπο και την σκληρότητα του νερού).

3. Απλούστευση των διαδικασιών (κατάργηση στεγνού) και ως εκ τούτου μείωση κοστολογίου από την μη χρήση χημικών στεγνού καθαρίσματος.

4. Ο ιματισμός δεν καταπονείται από τους διαλύτες, ούτε επιβαρύνεται με ανεπιθύμητες μυρωδιές.

5. Εξοικονόμηση ενέργειας (ηλεκτρικό και νερό).

6. Εξοικονόμηση χρόνου και εργατοωρών.

Έτσι σήμερα, σε όλη την Ελλάδα,  ξενοδοχεία, βιομηχανικά πλυντήρια, στεγνοκαθαριστήρια, νοσοκομεία, κλπ,  μας εμπιστεύονται για να εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα καθαριότητας και υγιεινής, και παράλληλα χαμηλό και ελεγχόμενο κόστος καθαρισμού. Παρέχουν ευκολία στις καθημερινές εργασίες, εξοικονόμηση ενέργειας, νερού και χρόνου, ενώ τα προϊόντα είναι σύμφωνα με την νομοθεσία (REACH, HACCP, ISO 22000).

Τα προϊόντα που προτείνονται είναι το ZEO FRESH, ένα πλήρες απορρυπαντικό κατάλληλο για όλους τους τύπους ιματισμού, το ZEO FRESH 4, ένα  ισχυρό συμπυκνωμένο απορρυπαντικό με ξελεκιαστικές ιδιότητες για επαγγελματική χρήση, το ZEO FRESH 7, ένα υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό με ξελεκιαστικές ιδιότητες  κατάλληλο για βιομηχανικά πλυντήρια, το ZEO TEX, ξελεκιαστικό γενικής χρήσης, ιδανικό και για βιολογικούς καθαρισμούς, το ZEO KING TEX, ειδικό καθαριστικό/ξελεκιαστικό για χρωστικούς λεκέδες, το ZEO CARPET TURBO ειδικό καθαριστικό/ξελεκιαστικό για πρωτεϊνικό/λιπαρό ρύπο και το ZEO CARPET PEROXIDE, ένα ειδικό λευκαντικό με βάση το υπεροξείδιο (Η2Ο2).

Mε τη χρήση των συγκεκριμένων προϊόντων προσφέρονται και δοσομετρητές με χρησιδάνειο, για μέγιστη οικονομία και τέλειο αποτέλεσμα.

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zeotecgroup.com/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937