:
Πλυντήρια αυτοκινήτων, Μεταφορικά μέσα

Πλυντήρια αυτοκινήτων, Μεταφορικά μέσα

  

Τα μεταφορικά μέσα λόγω της συχνής χρήσης και των ιδιαίτερων συνθηκών που βρίσκονται, απαιτούν γρήγορη και αποτελεσματική καθαριότητα. Πολλών ειδών ρύποι έρχονται σε επαφή με τα οχήματα όπως σκόνη, γράσα, πίσσα, ακαθαρσίες από πουλιά, έντομα, λάδια, ρετσίνι από τα δέντρα κτλ. Κάθε είδος ρύπου απαιτεί και διαφορετικό καθαριστικό, ενώ και ο βαθμός δυσκολίας του ρύπου αλλάζει κάθε φορά. Επιπρόσθετα θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη προστασία του οχήματος και των διάφορων τμημάτων του, καθώς είναι πολύ πιθανό ένα καθαριστικό να φθείρει είτε το χρώμα του οχήματος, είτε κάποιο πλαστικό, είτε κάποιο από τα ελαστικά μέρη. Επομένως ένα καθαριστικό αυτοκινήτων θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις για να θεωρείται αποτελεσματικό. Η ZEOTEC διαθέτει μια πλήρη γκάμα για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό οχημάτων, εξωτερικά, εσωτερικά το σαλόνι, τη μηχανή, τις ζάντες και τα ελαστικά. Προϊόντα που ενώ καθαρίζουν, προστατεύουν παράλληλα όλα τα μέρη του οχήματος χάρη στην ειδική τους σύνθεση, η οποία αφήνει ένα είδος προστατευτικού φιλμ. Έτσι προστατεύονται από την σκόνη, τον ήλιο, την βροχή και τις λάσπες, επιβραδύνοντας την επανεμφάνιση των ρύπων. Ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση, ξεβγάζονται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας μεγάλες ποσότητες νερού και χρημάτων. Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους τύπους των οχημάτων όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσυκλέτες, τρακτέρ, μηχανές και όλων των ειδών τα μηχανήματα (γεωργικά, χωματουργικά κτλ), ενώ μπορούν να καταπολεμήσουν σχεδόν όλους τους ρύπους.

Η σειρά GF περιλαμβάνει το GF Shamp, απορρυπαντικό σαπούνι για κάθε είδους όχημα, το GF Foam, διογκωτικός αφρός πλυσίματος οχημάτων με χρήση αφροποιητή, το GF Wheel για τον καθαρισμό ζαντών και το GF Tire για τον καθαρισμό και το γυάλισμα των ελαστικών.

Για τον εσωτερικό καθαρισμό του σαλονιού και της ταπετσαρίας, προτείνεται το ZEO Tex, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε τοπικά σε κάποιο λεκέ, ή ακόμη και για βιολογικό καθαρισμό μέσω ειδικού μηχανήματος. Είναι άοσμο και έχει την ιδιότητα να «τραβάει» όλες τις έντονες οσμές λόγω του ζεολίθου.

Για όλα τα πλαστικά μέρη προτείνεται το GF Tire, το οποίο αφήνει μια εκπληκτική γυαλάδα που διαρκεί, ενώ παράλληλα τα προστατεύει.

Το ZEO Carbon, είναι η ιδανική λύση καθαρισμού της μηχανής καθώς έχει σχεδιαστεί ακριβώς για τέτοιου είδους ρύπους, καμένα λάδια, γράσα κτλ.

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zeotecgroup.com/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937