:
Πλοία, Σκάφη αναψυχής, Βάρκες, Φουσκωτά, Στολές καταδύσεων

Πλοία, Σκάφη αναψυχής, Βάρκες, Φουσκωτά, Στολές καταδύσεων

Οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με τη θάλασσα, είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα εμφανίσει σημάδια φθοράς και διάβρωσης. Η μόνη λύση είναι ο συστηματικός και εις βάθος καθαρισμός τους, με εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία όχι μόνο θα απομακρύνουν τις επικαθίσεις αλάτων, αλλά θα προστατεύουν παράλληλα και τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τη θάλασσα.

Η εξειδικευμένη αυτή λύση ακούει στο όνομα ZEO Marine. Με τη βοήθεια του ζεολίθου, απομακρύνονται εύκολα και γρήγορα, τα άλατα της θάλασσας όπως και κάθε είδους ρύπος, ενώ η ειδική του σύνθεση αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ που επιβραδύνει την επανεμφάνιση τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλά σημεία σε ένα πλοίο όπως κατάστρωμα, πιλοτήριο, γκαράζ, μηχανές, χώρους εστιατορίου, ανοξείδωτα, σεντίνες, αποθήκες, ψυγεία, αλλά και σε μπουλμέδες κομοδεσίου, πανιά, πλαστικά, τσιμούχες, ιμπέλερ. Επιπρόσθετα είναι ιδανικό για σκάφη αναψυχής, βάρκες, φουσκωτά αλλά και στολές καταδύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλές με τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει χημικά ή άλλες επικίνδυνες ουσίες.

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zeotecgroup.com/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937