:
Εκπ/κα Ιδρύματα, Δημόσιοι χώροι και Υπηρεσίες

Εκπ/κα Ιδρύματα, Δημόσιοι χώροι και Υπηρεσίες

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι πρέπει να διατηρούνται πάντα καθαροί λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που δέχονται. Ειδικότερα στο χώρο της εκπαίδευσης όπου γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί έχουν αυξημένες απαιτήσεις, οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι καθημερινά σε άριστη κατάσταση. Τέτοιοι χώροι χαρακτηρίζονται συνήθως από μεγάλες επιφάνειες, οι οποίες για να καθαριστούν απαιτούν χρόνο, κόπο και φυσικά μεγάλες ποσότητες καθαριστικών. Παράλληλα εμπλέκονται πολλές και διαφορετικές επιφάνειες όπως δάπεδα, πάγκοι, τραπέζια, καθίσματα, θρανία κτλ., επομένως η ανάγκη για χρήση πολλών και διαφορετικών καθαριστικών είναι αυξημένη, ενώ και οι χώροι ποικίλουν όπως αίθουσες αναμονής, χώροι με γραφεία, τουαλέτες, κουζίνες κτλ.

Για όλα τα παραπάνω η ZEOTEC έχει τη λύση με μια σειρά καθαριστικών κατάλληλα για κάθε επιφάνεια και χρήση. Προσφέρουν οικονομία λόγω της σύνθεσης τους,  εξοικονόμηση χρόνου και εργατοωρών λόγω της άμεσης εφαρμογής τους, ενώ προσφέρουν παράλληλα εκπληκτικά αποτελέσματα. Το γενικού καθαρισμού ZEO Ultra προτείνεται για τον καθαρισμό πολλαπλών επιφανειών όπως δάπεδα, έπιπλα, πλακάκια, πάγκοι, δέρμα κ.α., αφήνοντας παράλληλα ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Παράλληλα έχει αντιολισθητικές ιδιότητες, δε χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν αφήνει ίχνη και θαμπάδες. Αντίστοιχα υπάρχει και το ZEO Ultra Biscuit με τις ίδιες ιδιότητες αλλά άρωμα μπισκότου. Το ZEO Wash είναι η ιδανική λύση τον καθαρισμό της τουαλέτας, ενώ σε συνδυασμό με το ZEO Descaller Killer κατά των αλάτων, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Άλλωστε η ειδική σύνθεση τους αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στις επιφάνειες επιβραδύνοντας την επανεμφάνιση ρύπων. Για τις ανάγκες της κουζίνας ή των εργαστηρίων στα σχολεία, και το πλύσιμο σκευών στο χέρι, η πλέον ενδεδειγμένη λύση ακούει στο όνομα ZEO Glass. Με μοναδική σύνθεση καταπολεμά όλων των ειδών τους ρύπους, «τραβάει» πολύ εύκολα τις έντονες οσμές από την 1η εφαρμογή, και ξεβγάζεται πάρα πολύ εύκολα εξοικονομώντας νερό και χρόνο.

Για τους επίμονους και δύσκολους ρύπους, προτείνονται τα γενικού καθαρισμού ZEO Clean, ZEO Clean Titanium και Tre Universal. Ειδικότερα το Tre Universal, θεωρείται η ιδανική λύση για τον καθαρισμό των κλιματιστικών μονάδων καθώς διαθέτει ένα απαλό άρωμα.

Τέλος όπου υπάρχουν ανάγκες καθαρισμού μεγάλων επιφανειών από χαλιά ή μοκέτες, προτείνεται η σειρά ZEO Carpet, μια επαγγελματική λύση ειδικά σχεδιασμένη για τέτοιου είδους επιφάνειες. Το ZEO Carpet Professional προσφέρει άψογο αποτέλεσμα, είναι χαμηλού αφρισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο χαλιού ή μοκέτας. Το Zeo Carpet Turbo προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη για δύσκολους και επίμονους λεκέδες. Για εξαιρετική λεύκανση χρησιμοποιείται το ZEO Carpet Peroxide με ενεργό οξυγόνο, ιδανικό για τα κρόσσια των χαλιών. Τέλος, το ZEO Carpet Deo, ένα εξειδικευμένο υγρό απόσμησης, υπόσχεται να «τραβήξει» και τις πιο επίμονες μυρωδιές από το χαλί ή την μοκέτα χάρη στον ζεόλιθο που περιέχει.

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zeotecgroup.com/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937