:
Απορριμματοφόρα, Κάδοι, Λαϊκές αγορές

Απορριμματοφόρα, Κάδοι, Λαϊκές αγορές

Ισχυρά καθαριστικά για τη δημόσια υγεία όπως, απορριμματοφόρα, κάδοι, λαϊκές αγορές.

Μια ιδιαίτερη επαγγελματική κατηγορία όπου απαιτείται τακτικός και ισχυρός καθαρισμός, είναι αυτή της δημόσιας καθαριότητας, όσον αφορά τους κάδους και τα απορριμματοφόρα. Εκεί όπου συναντώνται οργανικοί και όχι μόνο ρύποι, απαιτείται ένα ισχυρό καθαριστικό που δεν επιβαρύνει όμως το ήδη ταλαιπωρημένο περιβάλλον. Παράλληλα, οι χώροι στους οποίους πραγματοποιούνται λαϊκές αγορές, κατά το πέρας τους γεμίζουν με διαφόρων ειδών ακαθαρσίες, ενώ οι οσμές είναι πολύ έντονες. Η ZEOTEC προτείνει ένα ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό με ζεόλιθο, το ZEO Pro, το οποίο βιοκαταστέλει κάθε είδους δυσοσμία και ρύπους από μεθάνιο. Δεν διαβρώνει τις πλαστικές και μεταλλικές επιφάνειες δημιουργώντας μια ειδική επίστρωση που τις προστατεύει. Εμπεριέχει άρωμα το οποίο απωθεί έντομα και τρωκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακάθαρτο νερό από τους κάδους μπορεί να απορριφθεί σε δημοτικό φρεάτιο όπου βοηθά στην περαιτέρω καταστολή των ρύπων. Το ZEO Pro έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών δήμων, λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητας του και της δυνατότητας του να απορροφά τις έντονες οσμές με μεγάλη ευκολία.

Επιπρόσθετα ένα ακόμη προϊόν που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είναι και το ZEO Clean Titanium, λόγω της ισχυρής καθαριστικής δύναμης που διαθέτει. Ειδικότερα με χρήση αφροποιητή, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό με δύσκολους ρύπους που συναντώνται όπως στις παραπάνω περιπτώσεις.

© All Rights Reserved. Designed & Developed by WebO2

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/vhosts/zeotecgroup.com/httpdocs/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937